Onze missie is om u
 het nieuwe Internet te laten ontdekken

Torriva is een technologiebedrijf dat infrastructuren voor het nieuwe Internet bouwt. Samen met Torriva kunt u uw bedrijf beter presenteren in de digitale wereld.

Wereldwijde schaal

We helpen bedrijven en klanten over de hele wereld graag vooruit. Vanuit het kleine Nederland zijn we actief in verschillende landen. Ons doel is om de wereld een helpende hand te bieden. We zijn tevreden over onze klanten en onze klanten over ons. Wilt u graag de verhalen van beide kanten lezen? Bekijk hier al onze recensies.

Torriva haar producten

Torriva combineert de infrastructuur van haar bedrijf met haar klant zodat het product centraal staat voor de zakelijke activiteiten.

Altijd online

Ben altijd online bezig met uw bedrijf, via uw eigen softwarepakket dat draait op de cloud's met een beveiligde sleutel.

Overal toegankelijk

Door het websitepakket en de mobiele applicatie bent u via ieder apparaat overal toegankelijk voor uw klanten.

Infrastructuur

Onze cloud-gebaseerde infrastructuur biedt betrouwbaarheid, schaalbaarheid en beveiliging voor uw bedrijf.

Oplossingen gebaseerd op code en ontwerp

Als 's werelds snelst ontwikkelend ontwikkelaarsplatform geeft Torriva bedrijven de mogelijkheid om nog beter te worden.

Duidelijke documentatie

Torriva geeft haar klanten een duidelijke documenatie over hoe haar afgeleverde product in elkaar zit. Zo krijgt de klant een goed overzicht over zijn/haar eigen applicatie.

Ontwikkeling

Bij Torriva worden producten altijd netjes afgeleverd. Duidelijke documentatie, maar ook overzichtelijke codes waardoor als er iets is, wij ook zelf een duidelijk overzicht hebben over het eigen gemaakte product, hierdoor zal het niet veel tijd kosten.

Perfecte opbouw

Wij bij Torriva vinden dat de opbouw van de applicatie in perfecte staat moet zijn, zo kunnen wij in gedeeltes werken waardoor andere functies niet aantastbaar zijn.

Uw bedrijf digitaal

Connect uw bedrijf met Torriva om digitaal beter te worden.

Group Created with Sketch. Bedrijf

Van startups tot 's werelds grootste bedrijven

Veel bedrijven in allerlei landen gebruiken Torriva om hun bedrijven digitaal beter te maken.

Epte Nederland Grubook Juwelier Both Loodgieter-Direct

Torriva is al een lange tijd bezig met het ontwikkelen van applicaties , hierdoor hebben we veel kennis op dit gebied en helpen we onze klanten graag verder. Ondekt onze klanten

Torriva is gevestigd in Waalwijk, Nederland.

2018 Torriva opgericht
50+ Applicaties gebouwd
400+ Tickets geholpen
20+ Klanten